Cine suntem

Despre ursul FLOBO
You are here:

Cine e FLOBO?

Ursul FLOBO e un urs al imaginației. Un urs care într-o zi a găsit o cameră și care de atunci s-a îndrăgostit de fotografiat și de filmat. El e într-o călătorie prin lume, dar, înainte să plece, a deschis un bârlog urban în inima Bucureștiului. Scopul bârlogului e să găzduiască oameni. Sau companii. Sau oameni din companii.

De la dezvoltare de concept, până la producție și implementare, echipa Ursului FLOBO îți dedică 100% din atenție și resurse, pentru ca tu să îți îndeplinești obiectivele! Fie că e vorba de producția unui podcast, o emisiune live sau o campanie internă în compania ta, avem tot ce îți trebuie, de la echipament la talent!

Cum am început

Florin lucrează de când se știe în domeniul evenimentelor și a fost mereu mai mult decât pasionat de noile tehnologii audio-video, de sunet și lumină.

Bogdan este actor și regizor, iar în lumea filmului și a teatrului este acasă. Se știu și colaborează de mult timp la realizarea de evenimente custom-made. De și mai mult timp, sunt prieteni.

La începutul pandemiei, în 2020, s-au adaptat rapid la noile condiții de lucru și de viață la distanță, și au făcut trecerea în online. Au investit generos în aparatură profesională, mutând spectacolele, evenimentele corporate, team-buildng-urile pe internet. Așa au reușit să mențină conexiunea cu cei de acasă, ba chiar au contribuit substanțial la consolidarea legăturilor dintre angajați ai multi-naționalelor aflați în diverse colțuri ale lumii.

Aici, drumul lor și cel al Ursului FLOBO s-au intersectat și au decis să pună bazele unui bârlog fain unde concep, regizează, filmează, compun și realizează împreună proiecte blană pentru tine.

Unde mergem

Mergem peste tot! Venim la tine, vii tu la noi sau ne întâlnim în cele mai frumoase locuri, pentru a filma, pentru a transmite sau organiza un eveniment sau spectacol. Mergem mai departe către lucruri creative, originale și de calitate.

Punem foarte multă pasiune în ceea ce facem și vrem ca rezultatul, dar și procesul de creație în sine, să te bucure atât pe tine, cât și pe noi. Vrem să-ți aduci aminte cu bucurie de noi și de proiectele pe care le-am făcut împreună și să le povestești și altora despre experiența noastră. Ne dorim ca lumea să-l știe pe FLOBO ca pe ursul cu proiecte blană!

Ce facem

  • Distracție
  • Muncă
  • Imaginație
  • Creație
  • Imagine
  • Sunet
  • Lumină
  • Culoare
  • REPEAT!

Suntem deschiși unui parteneriat cu tine

Ai o idee de proiect?
Îl facem!

Hai să ne cunoști!

Noi suntem FLOBO! În jurul nostru am strâns o echipă de oameni profesioniști, entuziaști și dedicați; regizori, actori, tehnicieni, organizatori de evenimente. Hai să ne cunoști!

Florin Lungu
Florin Lungu

Senior Partner

Senior Partner

Bogdan Untilă
Bogdan Untilă

Senior Partner

Senior Partner

Sună-ne!
0757.57.56.56
Mail
contact@flobo.ro
LinkedIn
@videoflobo
Facebook
@videoflobo