FLOBO studio

Streaming evenimente online

Sparge barierele!

În ultimii ani am devenit tot mai conectați unii cu ceilalți și am depășit zone și granițe geografice. Și conținutul media a evoluat tot mai mult și s-a mutat progresiv de la mijloacele clasice (tv, radio) în online. Fă ca evenimentele tale să fie globale, nu doar locale!

Conferințe, concerte, spectacole

Orice tip de eveniment ai organiza, transmite-l unui public cât mai mare!

Dacă organizezi conferințe, concerte, spectacole ș.a.m.d. și vrei ca acestea să fie transmise prin streaming online oriunde în lume, noi îți punem la dispoziție soluții complete.

 

Dispunem de tehnică audio-video profesionale, tehnicieni calificați, dar și de know-how-ul necesar pentru transmisa acestor evenimente.

PORR talks
Pivnițe și Balauri

Streaming în orice format, pe orice platformă

Distribuie mesajul tău exact acolo unde îți dorești!

Putem face streaming-ul evenimentului tău pe orice platformă online, Youtube, Facebook, Vimeo etc., atât cu acces liber pentru public, cât și cu acces restricționat, pe bază de parolă, bilet ș.a.m.d.

 

Ne putem deplasa cu studioul mobil la locul de desfășurare al evenimentului ales de tine, însă îți putem oferi și găzduire pentru evenimente, conferințe, spectacole, mini-concerte în spațiul propriu.

Punem accentul pe calitate

Lucrăm cu oameni calificați și entuziaști. Investim în echipamente profesionale de înaltă calitate.
 • Tehnică audio-video profesională
  Investim permanent în tehnică audio-video de calitate, garantând astfel și calitatea transmisiei evenimenutului tău. Eliminăm din start posibilele probleme ce ar putea să apară din cauza unor echipamente de calitate inferioară, precum întreruperi, imagine sau sunet deficitare etc. Suntem atenți la cele mai mici detalii, de la camere și obiective, mixere audio-video, playere, lumini, până la cabluri și conexiunea la internet. Dispunem exclusiv de echipament premium de la producători de renume, precum Blackmagic Design, Panasonic, Sennheiser, Allen & Heath etc.
 • Personal profesionist și cu experiență
   Suntem conștienți că unul dintre factorii esențiali pentru reușita evenimentului tău sunt oamenii. Tehnicienii și operatorii noștri cunosc în întregime echipamentul pe care ți-l punem la dispoziție, acumulând experiență în multitudinea de evenimente pe care le-am transmis online. De asemenea, ei sunt pro-activi și flexibili, rezolvând orice problemă care poate apărea pe parcursul desfășurării evenimentului și venind în întâmpinarea solicitărilor clientului.
 • Soluții complete
   Noi îți oferim soluții complete de streaming și transmisie online. Toate serviciile noastre includ punerea la dispoziție a echipamentelor, transport, instalare, probe tehnice și operare. Îți oferim întreaga infrastructură necesară pentru streaming, astfel încât tu să rămâi concentrat exclusiv pe organizarea evenimentului tău.
 • FLOBO studio